Osobna iskaznica


Oscar

Ime

Oscar

Vrsta

Pas

Pasmina

Križani ovčar

Starost

Mlad


Datum dolaska 21.1.2020.
 
Datum rođenja 1.1.2017.
Spol M
 
Opis

Oscar - snažan i impozantan pas u tipu terijera!

Oscar nam u sklonište stiže u 1. mjesecu 2020. godine i tu kreće njegova priča (onu priču od prije, kao i kod većine drugih pasa, rijetko poznajemo). Priča o još jednom napuštenom crnom psu koji sve što želi je svoj dom u kojem bi konačno osjetio pripadnost. Može li njegova priča dobiti sretan kraj?
Kao pas koji je napunio 3 godine, Oscar definitivno ne ostavlja takav dojam. Kad odemo s njim u šetnju, trči zanesen prirodom i spoznajom da je konačno slobodan, da može vidjeti i nešto drugo osim rešetki kaveza...
Ovaj mladi pas traži aktivne vlasnike bistre glave koji bi znali raspolagati njegovom energijom, a Oscar je ima podosta. Izvrsno bi bilo kada bi dobio ljude koji bi htjeli s njim trčati. To je ono što Oscar najviše voli!
Osim trčanja, tu su naravno i loptice koje će biti njegov prvi izbor čak i ako mu pored loptice ponudite slasni keksić :)
A kada loptica nestane iz vidokruga, nema stvari koju Oscar ne bi napravio za finu poslasticu. Kako biste to što bolje iskoristili, bilo bi poželjno raditi treninge kojima bi se usavršilo njegovo ponašanje i smanjio višak energije.
Vrlo je predan i fokusiran na rad koji u tom trenutku obavlja.Galerija slika