Osobna iskaznica


Word

Ime

Word

Vrsta

Pas

Pasmina

Križani njemački lovni terijer

Starost

Odrastao


Datum dolaska 1.10.2019.
 
Datum rođenja 11.11.2016.
Spol M
 
Opis

Simpatični terijer WORD traži novi dom! 🐶

Živahan, zaigran, temperamentan, nježan... ukratko, takav je naš mali Word. U ovom malom "pakiranju" krije se puno energije, inteligencije, znatiželje, želje za radom i učenjem.
S obzirom na razvijeni istraživački nagon idealno bi bilo da pronađe novi dom izvan grada gdje će imati prostora za trčanje ili u kuću s dvorištem, no ukoliko mu se omogući dovoljno kretanja i aktivnosti, prilagodio bi se on i na život u stanu.
U skloništu je 5 mjeseci i kako vrijeme prolazi sve mu teže pada boravak u boksu. Jedino što ga veseli su trenuci koje provede u radu i šetnji s volonterima. Tada je baš jasno vidljivo koliko mu nedostaje "normalan" život, trčanje, loptice (koje obooožava), ljubav, maženje...
Drži se čovjeka. Pseće društvo malo teže prihvaća (što je vrlo vjerojatno povezano s prijašnjim neugodnim iskustvom), no uz malo truda naučio bi Word da mu drugi psi žele biti samo prijatelji.
Dođite i upoznajte našeg Worda. Vjerujemo da će vas njegove tople oči i vrckavi karakter osvojiti, da ćete ga poželjeti udomiti i učiniti ga najsretnijim psećim stvorenjem.
Javite nam se u inbox, mailom: info@dumovec.hr ili telefonom: 01 2008 354. 

 

REZERVIRAN!Galerija slika