Zombi i Saba završili malu školu!

4.6.2010.

Zombi i Saba završili malu školu!
    Saba je kujica stara oko godinu dana, križanka ovčara, temperamentna, ali draga. Malo je sramežljiva i uspješno je savladala program male škole u "Vindoru".

   Zombi je mužjak godinu dana star, stabilan, veseo i razigran. Rado uči nove stvari. Pogodan je za udomitelje koji dalje žele trenirati s njim, npr. agility i sl., ali i za one koji ga žele imati za kućnog ljubimca.

  Ova dva psa prošli su osnovni tečaj na kojem su savladavali vježbe: sjedi, lezi, čekaj, hodanje na povodniku i dođi. Pošto su to još mladi psi potrebno i je i dalje održavati njihovo stečeno znanje što ne zahtjeva preveliki angažman. Uvijek ćete imati besplatnu podršku i savjete sa strane instruktora škole "Vindor".
Vrlo bitan dio ovog školovanja je da su psi socijalizirani sa ljudima, psima, povodnikom, ogrlicom, vožnjom u automobilu i bukom. Također su naučili da je suradnja s ljudima super što ih čini pogodnima za daljnji odgoj.

  Željeli bi da ova dva psa što prije nađu nove vlasnike i pokažu koliko su pristojni!
Život u gradu često zna biti prepun prepreka i za pse, ali i za njihove vlasnike i škola je najbolje rješenje. Nema većeg zadovoljstva nego kad imate pristojnog psa koji s vama može i u hotel i u restoran i bilo kamo na put, a Saba i Zombi su puno radili i sad mogu u novi dom i pozivamo sve udomitelje da nam se jave!

Galerija slika