VOLONTERKA SKLONIŠTA DUMOVEC NOMINIRANA ZA VOLONTERSKI OSKAR 2018.

12.11.2018.

VOLONTERKA SKLONIŠTA DUMOVEC NOMINIRANA ZA VOLONTERSKI OSKAR 2018.

Milena je omiljena čuvarica svima nam omiljenih četveronožnih ljubimaca, pasa. Pomaže im da nauče živjeti u stanu, i lijepo se ponašati za svoju zauvijek obitelj. No uz to Milena pazi da se ne razbole i da izbjegnu smrtonosne bolesti. Pazi da svaki pas u skloništu Dumovec bude na vrijeme prošetan, počešljan, nahranjen, da mu kavez bude čist i da bude spreman kada baš njegova zauvijek obitelj dođe baš po njega/nju. No osim u skloništu Dumovec, neke pse Milena povede kući jer im treba malo više njege, ljubavi i pažnje. Samo u 2018. godini preko 70 peseka veselo maše repom jer se upravo Milena brinula o njima pružajući im potrebnu njegu, ljubav i pažnju.

Mileni je bitno da svaki pas pronađe svoju obitelj, pa tako svoje vrijeme uloži i u fotografiranje pasa kako bi ih što prije udomila. Bez obzira na veličinu, dob i vrstu Milena svakom potrebitom psu širom otvori svoja vrata, ali ne samo kuće već i vrata svoje obitelji koja jednako sudjeluje u pomaganju čuvanja i odgoja pasa.

Čuvanje pasa joj daje poseban mir i zadovoljstvo, a volontiranje joj je otvorilo mnoga vrata te se uz svoje omiljene čupavce naučila lakše nositi i sa vlastitim životnim problemima. Za Milenu kažu da kao da nosi neke posebne naočale kroz koje vidi svijet na svoj, poseban način, tako jasan, pun bezuvjetne ljubavi, strpljenja i sreće na čemu joj mnogi zavide.

Ovdje možete glasati za našu Milenu http://www.oskar.vcz.hr/oskar/

Galerija slika