„Udomljavanje je fora“ Udomi drugoga

12.6.2013.

„Udomljavanje je fora“    Udomi drugoga

Akciju  „Udomljavanje je fora“ s temom  Udomi drugoga, organiziraju Sklonište za nezbrinute životinje Grada
Zagreba i Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te sponzorima ROYAL CANIN.

„Udomljavanje je fora“ održat će se u subotu, 15. lipnja 2013., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića. U ovo vrijeme pred ljeto odlučili smo pokazati i svojim primjerom kako to izgleda kad se udomi nekoliko životinja,  ali smo i pozvali neke poznate osobe iz javnog života koji su napravili isto i koji mogu podijeliti svoja iskustva i dati savjete o suživotu životinja i obitelji.

Viktor Drago, Željko Krznarić, Zoran MrvoŠ, Luis Ibanez..svi oni imaju više od jedne životinje i kažu da su sretniji i oni i njihovi kućni ljubimci, jer uvijek ih je barem dvoje za društvo i zabavu!

S našim sponzorima ROYAL CANIN najavit ćemo ponovo akciju namijenjenu budućim vlasnicima pasa koji će u tjednu iza akcije udomiti psa i potpisati ugovor! Akcija obuhvaća besplatnu hranu za tri mjeseca prema normativima Royal Canin-a za odgovarajuću dob i veličinu psa.

Na Trg ćemo povesti štence kao i njihov vrtić, napravili smo i balone za djecu, a dobro vrijeme omogućit će nam druženje i veselu atmosferu.
Akciju će kao i obično podržati gradonačelnik Milan Bandić kojeg očekujemo oko 10h pa pozivamo sve građane i medije da nam se pridruže na Trgu u subotu i pomognu napuštenim životinjama u traženju novog doma!

Galerija slika