„UDOMLJAVANJE JE FORA“ - Prvi put u dva hrvatska grada - PESEKI I KEROVCI

5.11.2014.

„UDOMLJAVANJE JE FORA“ - Prvi put u dva hrvatska grada - PESEKI I KEROVCI

Zadnju ovogodišnju akciju „Udomljavanje je fora“ organiziraju Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt u suradnji s udrugama Pobjede iz Osijeka te Prijateljima životinja uz podršku tvrtke ROYAL CANIN. „Udomljavanje je fora“ pod nazivom „Peseki i kerovci“ održat će se u subotu, 8. studenog 2014., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu te ….. u Osijeku.

Kako je udomljavanje stvarno fora i brojna skloništa i udruge za zaštitu životinja spašavaju pse i mačke s gradskih ulica i pomažu im pronaći novi dom tako smo pozvali i Osijek da se pridruži akciji. Želja nam je povezati sve hrvatske gradove s ciljem da pomognu životinjama da ne budu napuštane, zanemarivane ili zlostavljane te da pronađu novi dom.
2014. godinu počeli smo priču o nevidljivim psima, nastavili pričati o ljubavi djeteta i psa, a godinu završavamo pomažući svakoj životinji da živi sigurno i zaštićeno. Dolazi zima, mnoge životinje još uvijek nemaju svoj dom i obitelj s kojom bi sretno živjeli, a često nemaju niti mogućnost smještaja u sklonište ili udrugu. Mnogi gradovi nemaju još uvijek skloništa, a neka od skloništa suočavaju se s brojnim problemima i nerazumijevanjem sredine u kojoj rade odgovoran posao spašavanja onih koji pomoć trebaju.
U udruzi „Pobjede“ kažu: Borili smo se protiv mnogih stvari. I pobjeđivali. Željeli smo pobjeđivati. Zato smo si i dali ime Pobjede, jer nikada, nikada nismo niti pomislili da treba stati ili odustati. Znate zašto? Zato jer se nije radilo o našemu egu, o želji da pobjeđujemo. Radilo se o životima. Konkretnim životima.“
Pozivamo vas da nas posjetite na našem velikom štandu kod sata, kupite maramu za pse ili neku od majica, a sve donacije i sponzorstva uložit ćemo u edukaciju djece. Naš je edukacijski auto već na pola puta prema školama http://barometardonacija.azilzagreb.com/
ROYAL CANIN udomiteljima nudi besplatnu hranu za mjesec dana za udomljene pse i mačke za dva vikenda nakon akcije te 30% popusta za prvu kupnju u tom periodu.

Zagrebački Roko i osječka Terčika pozivaju sve građane da nam se pridruže, odgovorno se ponašaju prema svojim kućnim ljubimcima te da udome psa i mačku, ako je cijela obitelj spremna za novog člana.
Nemojte kupovati živa bića, jer ljubav se ne kupuje!

Galerija slika