„Udomljavanje je fora“ - Proljeće je stiglo u naš grad

6.4.2016.

„Udomljavanje je fora“ - Proljeće je stiglo u naš grad

 „Udomljavanje je fora“ ponovo u našem gradu!

Prva ovogodišnja akcija u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Zoološki vrt u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te uz podršku tvrtke ROYAL CANIN i FRONTLINE (Merial) održat će se u subotu, 9. travnja 2016., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Lijepo vrijeme i priroda zovu nas da provedemo vrijeme na otvorenom, krenemo prema Sljemenu ili na savski nasip, ali uvijek je ljepše kad je najbolji prijatelj uz nas. U ovom trenutku traje kampanja „Prijatelji kroz stoljeća“ u kojoj Red čuvara Grada Zagreba poziva da čuvamo slabije i bespomoćne, a kojom osvještavamo važnost brige prema svakom živom biću, bez obzira na njegovu veličinu, boju ili izgled.

Želja nam je i misija udomiti svakog psa ili macu koji traže novu obitelj, ali pomoć društva ide puno dalje i od te ideje i volontiranje, pružanje pomoći ozlijeđenoj životinji, prijava zlostavljanja, odgovoran odnos prema kućnim ljubimcima – sve su to male stvari koje nas čine velikima. Uskoro će nam se u gradu pridružiti i novi članovi divljih životinjskih zajednica i s veseljem ih svi trebamo dočekati, svakom ptiću pomoći da pronađe gnijezdo, ako ga je izgubio ili maloj lisici, ježu ili kuni pronaći obitelj i vratiti ih u njihovo stanište u kojem žive, bez obzira koliko to blizu našem životnom prostoru bilo. Svi zajedno trebamo vježbati suživot, jer i svi imamo pravo na naš grad i proljeće u njemu.

Pozivamo vas da nas posjetite na našem velikom štandu kod sata, jer  krenula je naša BiteMyStyle kampanja kojom predstavljamo liniju odjeće koje je Zoran Aragović osmislio za azil Dumovec. Ella Dvornik, koja je posljednjih nekoliko godina zvijezda društvenih mreža nerijetko je bila i zaštitnica životinja i pozivala na prijavljivanje zlostavljanja, zvijezda je te kampanje. Mnogi mladi redovito prate njene objave pa nismo mogli zamisliti bolju ambasadoricu promicanja udomljavanja napuštenih životinja. Svi artikli - majica, tunika ili narukvica s motivom šarenog pop art psića mogu se pogledati i naručiti na web shopu Azil Dumovec: http://azilzagreb.com/web-shop-skloniste-dumovec  ili u Životinjskom kutku (Vlaška 105) i tako podržati ovu suradnju te pomoći napuštenim životinjama.

 ROYAL CANIN nakon akcije za pse udomljene u sljedeća dva vikenda, udomitelje podržava hranom Royal Canin prema veličini udomljenog psa i zaštitu protiv buha i krpelja Frontline za mjesec dana (ampulu Frontline Combo)!                 

Nemojte kupovati živa bića, jer ljubav se ne kupuje!

Galerija slika