UDOMLJAVANJE JE FORA - do Božića u novom domu!

22.11.2016.

UDOMLJAVANJE JE FORA - do Božića u novom domu!

 

Zadnja ovogodišnja akcija „Udomljavanje je fora“ u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Zoološki vrt u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te uz podršku tvrtke ROYAL CANIN i FRONTLINE (Merial) održat će se u subotu, 26. studenog 2016., od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Na prvi dan Adventa održavamo najveću akciju skloništa, a približavaju se blagdani i i zato pozivamo građane da ne kupuju kućne ljubimce već u svoj dom dovedu jednog psa ili mačku o kojima se brine sklonište ili neka od udruga za zaštitu životinja i tako i sami pomognu napuštenim životinjama u traženju novog doma.

Neka kraj godine bude vrijeme u kojem ćemo potaknuti građane da dio budžeta namijenjenog kupnji darova potroše na one kojima je pomoć najpotrebnija. Jedan od takvih darova može biti i kalendar za 2017. godinu koji smo napravili u suradnji s bajkerima iz kluba MC Hollister. Od fotografija zagrebačkih bajkera s psima koji čekaju drugu priliku da budu udomljeni, napravili smo kalendar pa ovu priliku koristimo da ga najavimo i pozovemo sve da sudjeluju u njegovoj promociji.

U skloništu se već nekoliko godina provodi i akcija „Zima topla svima“, koja i dalje traje. Zima dolazi i psi, a posebno štenad, trebaju toplo mjesto za spavanje. Organizirajte u kvartu, među svojim prijateljima, rođacima, u školama ili firmama u kojima radite, skupljanje tih starih stvari i donesite ih u sklonište. Napravite nešto korisno za druge, jer neće vas ništa koštati, a osjećat ćete se dobro.

Dođite do našeg štanda i podržite nas na akciji. Kupite neki od artikala na štandu i pridružite se u pomoći napuštenim životinjama. Svi artikli - majice, tunike, marame ili narukvice, mogu se pogledati i naručiti na web shopu Azil Dumovec: http://azilzagreb.com/web-shop-skloniste-dumovec  ili u Životinjskom kutku (Vlaška 105).

ROYAL CANIN nakon akcije za pse udomljene u sljedeća dva vikenda, udomitelje podržava hranom Royal Canin prema veličini udomljenog psa i zaštitu protiv buha i krpelja Frontline za mjesec dana (ampulu Frontline Combo)!

Galerija slika