REVIJA UDOMLJENIH PASA

23.6.2017.

REVIJA UDOMLJENIH PASA

REVIJA UDOMLJENIH PASA

PSEĆI PARK UTRINE

1.7.2017.

18-21h

 

 

Pseći park Utrine će biti mjesto gdje “porijeklo” nije važno nego dobar duh i volja – naime, ova će oaza za rastrčavanje i zabavu zagrebačkih kućnih ljubimaca u subotu, 01. srpnja od 18-21h ugostiti Reviju udomljenih pasa.

Revija je jedinstvena jer daje priliku udomiteljima da pokažu svoje ljubimce i podijele svoju udomiteljsku priču. Svi udomljeni psi su prekrasni na svoj način, svi vlasnici ponosni, svaka priča posebna - mi ih želimo sve čuti. Ova revija slavi udomljenje, a svi psi i ljudi su pobjednici.

Akciju organizira Sklonište Dumovec pod pokroviteljstvom tvrtke DDL Zagreb d.o.o., a gosti su udruga Noina arka, udruga Prijatelji životinja, škola za obuku pasa Vindor, specijalistička veterinarska praksa Vet Vision, pasja pekarna Hov-hov i salon za šišanje i uljepšavanje pasa Kralj lavova. Pse očekuju poslastice, ali i vlasnike očekuju iznenađenja i osvježenje u parku. 

Posjetitelji će moći sudjelovati u reviji i izvlačenju tombole, dobiti besplatne veterinarske savjete, upoznati se sa kliker treningom i dobiti savjete o ponašanju pasa, saznati zašto i kada je potrebno kupati i šišati pse te prema želji ostaviti donaciju. Namjena akcije je humanitarna, pozivaju se svi udomitelji da dođu sudjelovati na reviji, ali i svi ostali vlasnici i ljubitelji pasa.

 

 

– Zahvaljujući dobrim građanima grada Zagreba azil Dumovec svake godine bilježi sve veći broj udomljavanja. Redovitim akcijama i programima edukacije radi se na podizanju svijesti građana o odgovornom postupanju prema kućnim ljubimcima. Uspjeh u svojem radu sklonište u velikoj mjeri duguje udomiteljima pasa i građanima koji redovito podržavaju ovakve akcije – ističu iz azila Dumovec.

Galerija slika