REVIJA UDOMLJENIH PASA

10.6.2016.

REVIJA UDOMLJENIH PASA

Pseći park Utrina bit će mjesto gdje nije važno “podrijetlo”, nego dobar duh i volja – naime, ova će oaza za rastrčavanje i zabavu zagrebačkih kućnih ljubimaca u subotu, 18. lipnja, od 18 – 21 h ugostiti reviju udomljenih pasa.
Revija je posebna i jedinstvena, jer možete svoje najdraže četveronožne prijatelje prošetati među ostalim ljubimcima koji su u svoju obitelj došli iz nekog skloništa ili udruge za zaštitu životinja, razmijeniti iskustva i družiti se u veselom obiteljskom okruženju.
Akciju organizira Sklonište Dumovec pod pokroviteljstvom tvrtke DDL ZAGREB d.o.o. (Frontline/Merial i Royal Canin), a gosti su udruga Noina arka, udruga Prijatelji životinja, škola za obuku pasa Vindor i salon za šišanje i uljepšavanje pasa Kralj lavova. 
Revija se održava kako bi se udomiteljima omogućilo da ponosno prošetaju sa svojim udomljenim ljubimcima, koji su lijepi i dobri baš takvi kakvi jesu!
 Posjetitelji će moći sudjelovati u reviji i izvlačenju tombole, dobiti besplatne veterinarske savjete, upoznati se s kliker-treningom i dobiti savjete o ponašanju pasa, saznati zašto i kada je potrebno kupati i šišati pse te prema želji ostaviti donaciju. Namjena akcije je humanitarna, pozivamo sve udomitelje bez obzira na to otkud je pas udomljen, da dođu sudjelovati na reviji, ali i sve ostale vlasnike i ljubitelje pasa da dođu u park, jer bit će veselo!
 
U ovoj reviji nema pobjednika, a svi sudionici dobivaju poklone koje osigurava tvrtka pokrovitelj DDL ZAGREB d.o.o.

Galerija slika