Promocija glazbenog spota posvećenog napuštenim životinjama

24.4.2015.

Promocija glazbenog spota posvećenog napuštenim životinjama

Hip hop glazbenik IFEEL svojom glazbom progovara u ime životinja. Cilj mu je izraziti unutarnji život životinja te pridonijeti razotkrivanju i zaustavljanju njihove patnje.
Družeći se sa volonterima i nakon posjeta skloništima za napuštene životinje u više gradova, IFEEL je bio inspiriran napisati pjesmu koja će skrenuti pažnju na napuštene kućne ljubimce ali i volontere. “Volonteri su pravi heroji koji svakodnevno spašavaju životinje koje se ne mogu same zaštititi, ne štedeći vremena, energije i najviše ljubavi koja često bude odlučujuća da neka nesretna životinja započne novi, sretniji život u domu dobrih ljudi. Oni su bila inspiracija za ovu pjesmu,” kaže IFEEL.
Pjesma je napisana iz perspektive napuštenog psa i mačke koji pričaju svoju priču i zahvaljuju ljudima koji ih spašavaju, pomažu im i omogućuju im bolje živote.
Pjesma Nove Pobjede je oda svim zlostavljanim, napuštenim i zanemarenim životinjama koje su u spotu predstavili mačak Odin i pas Ljubo, koji su u međuvremenu pronašli sretan dom.
Njihovi, ali i životi brojnih životinja u cijeloj Hrvatskoj spašeni su zahvaljući trudu volontera u no-kill skloništima.
Ovaj spot je i uvod u veliku nacionalnu kampanju kojoj je svrha podignuti svijest o važnosti volontiranja i odgovornom postupanju prema životinjama. Pjesma je i posveta volonterima, na način kako bi im zahvalili svi četveronožni prijatelji - kad bi mogli pričati. Glazbeni spot su režirali Anita Nadj i Mario Vukelić.IFEEL website: www.MusicIFEEL.comSpot možete pogledati OVDJE

Galerija slika