Predavanje dr. Monice Diedrich: „Uvod u svijet komunikacije sa životinjama"

16.10.2013.

Predavanje dr. Monice Diedrich: „Uvod u svijet komunikacije sa životinjama"

U Hrvatsku i Europu po prvi puta dolazi američka komunikatorica sa životinjama. dr. Monica Diedrich, autorica pet knjiga o životinjama.Pozivamo vas na predavanje i radionicu koje će se održati 25. i 26. listopada u hotelu „Antunović”.Predavanje dr. Monice Diedrich: „Uvod u svijet komunikacije sa životinjama”(Hotel „Antunović”, dvorana „Beethoven”, 25. listopada 2013. od 19.00 do 21.00 sati)

Dvosatno predavanje izvrstan je uvod u novi i neobičan svijet komunikacije s životinjama. Predavanje je namijenjeno ljudima koje iskreno zanima razgovor sa životinjama kao i radoznalcima koje samo zanima učenje i što je to komunikacija s životinjama.

Tijekom predavanja dr. Monica će predstaviti osnove telepatske komunikacije i kako se ona može upotrijebiti za poboljšanje i osnaživanje učesnikove povezanosti s kućnim ljubimcem. Predavanje uključuje i podatke o sljedećim temama:

• što je telepatska komunikacija

• kako životinje telepatski komuniciraju s nama

• kako možemo bolje komunicirati i učvrstiti odnos s našim životinjama

• kako bolje razumjeti tko su životinje i ulogu zrcala koje one igraju u našim životima

• pitanja i odgovori slijede neposredno nakon predavanjaDr. Diedrich će također predstaviti dokumentirano proučavanje određenih slučajeva kako bi prikazala učesnicima telepatsko komuniciranje u cilju:

• rješavanja problema u ponašanju

• doticanja pitanja smrti i umiranja

• otkrivanja potreba vaše životinje

• lociranja nestalih životinja


PONESITE SLIKE VAŠIH LJUBIMACA RADI BESPLATNIH MINI KONZULTACIJA.


Radionica dr. Monice Diedrich: „Telepatska komunikacija s vašim ljubimcima”

(Hotel „Antunović, dvorana „Beethoven”, 26. listopada 2013. od 09.00 do 13.00 sati)Znate li da vaši ljubimci imaju osjećaje? Znate li da mogu biti isto toliko sretni i tužni poput vas?Životinje komuniciraju u slikama i na nama je da shvatimo što nam žele reći. Stvorite skladnije životno ozračje za sebe i svog ljubimca tako što ćete naučiti umjetnost telepatske komunikacije s životinjama.

Ciljevi:

1.Kako govoriti s ljubimcima putem „slikovne telepatije”

2.Kako slušati ljubimce umom, a ne ušima

3.Kako tumačiti slike koje dobijemo od ljubimaca

4.Kako postaviti pitanje u obliku slike

5.Kako se umom usredotočiti da dobijemo podatak

Tijekom ove praktične radionice svladat ćete intuitivnu / telepatsku komunikaciju putem nekoliko jednostavnih vježbi. Radit ćemo s vašim kućnim životinjama koristeći slike i opis, i ukoliko je to moguće, s onim životinjama koje dođu na radionicu. Naučit ćete kako usredotočiti um i moći ćete primiti nepobitni dokaz da je intuitivna komunikacija stvarna.

MOLIMO VAS, SJETITE SE PONIJETI SLIKE VAŠIH LJUBIMACA


Osobne konzultacije, u nazočnosti vaših ljubimaca
– potrebno je u naprijed rezervirati termine


Dr. Monica Diedrich, rodom iz Argentine, još od svoje osme godine znala je da može čuti životinje kako pričaju. Od 1990. godine njezin je rad isključivo posvećen dobrobiti životinja.

Proučavanje drevnih tradicija produbilo je njezino razumijevanje prirodne povezanosti ljudi i životinja te ukazalo na važnost potrebe iscjeljivanja na sve tri razine – fizičkoj, emotivnoj i duhovnoj.
Stekla je certifikate u mnogim područjima: specijalist za brigu o životinjama I (za kućne ljubimce), specijalist za brigu o životinjama II (divlje životinje), terapeut je za vođeni razgovor putem slika i vođenu meditaciju.
Uz pružanje osobnih konzultacija s kućnim ljubimcima, dr. Monica Diedrich održava seminare i radionice diljem Amerike i Argentine. Napisala je pet knjiga o tome kako pomoći životinjama da se iscijele i o umjetnosti komunikacije sa životinjama. Bila je gost u različitim radio emisijama i redoviti je suradnik u nekoliko TV emisija.
Njena je prva knjiga „Što govore vaše životinje” prevedena na španjolski, japanski i hrvatski jezik, „Životinje imaju osjećaje” na španjolski i hrvatski a ostale na španjolski. U tijeku su pripreme za njihov prijevod na hrvatski jezik.

Informacije i rezervacije ulaznica, kao i predbilježbe za osobne konzultacije u nazočnosti vašeg ljubimca ili njegove fotografije, putem maila: komunikatorsazivotinjama@gmail.com ili telefona 092/2354 524.

Galerija slika