Poziv na predstavljanje kalendara Dinamo i Dumovec 2014

11.12.2013.

Poziv na predstavljanje kalendara Dinamo i Dumovec 2014

Srce istočnog dijela grada Zagreba - Park Maksimir, najtrofejniji hrvatski nogometni klub GNK Dinamo koji živi na susjednom stadionu Maksimir, Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec koji diše na samom istočnom rubu grada i neizmjerna ljubav prema životinjama… To su obilježja projekta najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba i gradskog skloništa za nezbrinute životinje osmišljenog s ciljem uveseljavanja svakog pojedinca koji voli životinje, svakog malenog i velikog navijača Dinama te svakog čovjeka koji prepoznaje i zna cijeniti vrijednost pomaganja.

Zajedničkim projektom skloništa za nezbrinute životinje u kojem svoj život provodi više od 150 pasa te višegodišnjeg nogometnog prvaka Hrvatske želimo pokazati da se zajedništvom uvijek sve može. Igrači prve momčadi Dinama i psi koji nestrpljivo čekaju da se pojavi neka dobra duša koja će im pružiti dom dirljivim su fotografijama pokušali prenijeti poruku da svaka životinja zaslužuje lijep, miran i sretan život.

Ivo Pinto, Josip Šimunić, Alen Halilović, Ante Rukavina, Hilal Soudani samo su neki od igrača Dinama koji su posvetili svoje slobodno vrijeme snimanju ovog prekrasnog kalendara humanitarnog karaktera. Naime, novac prikupljen prodajom kalendara bit će uložen u agility opremu od esencijalne važnosti za pse koji život provode u skloništu.

Ovim Vas putem pozivamo na službeno predstavljanje kalendara Dinamo&Dumovec u City Center one East (1. kat kod kina), u subotu 14. prosinca, od 14:30h do 16:30h. Cijena kalendara iznosi 50 kuna, a osim što će svi navijači, ljubitelji životinja i ostali zainteresirani za ovaj lijepi humanitarni kalendar svoj primjerak moći kupiti u subotu na velikom druženju, kalendar će uskoro biti u prodaji u web shopu Dinama, web shopu Dumovca i u Životinjskom kutku (Vlaška 105).

Modru momčad na druženju će predstavljati Jerko Leko, Ivo Pinto, Hilal Soudani, Domagoj Antolić, Josip Šimunić i Zvonko Pamić, dok će momčad Dumovca predstavljati križanci ovčara, 4-godišnja Tinda i 13-ogodišnji Graf. Igrači Dinama prodavat će i potpisivati kalendare, navijači Dinama moći će upoznati igrače i fotografirati se s njima, dok će ljubitelji pasa i najmlađi imati priliku družiti se s dva četveronožna umiljata štićenika Dumovca.

Vidimo se u subotu u Dinamo&Dumovec kutku!

Galerija slika