PET A PORTER

26.2.2011.

PET A PORTER

U subotu 26. veljače u 15 sati u City Centru One u Zagrebu trgovina Zoo City organizirala je Pet-a-porter modnu reviju na kojoj su predstavljene najnovije kolekcije kaputića, kabanica i trenirki za pse. Prikupljena hrana kao i drugi pokloni tom su prilikom donirano zagrebačkom azilu Dumovec

 

Riječ je o humanitarnoj reviji, a hrana prikupljena u sklopu iste također je donirana  zagrebačkom azilu  Dumovec, a neki od modela su bili i psi iz azila koji traže udomitelje. Ova modna revija pasa je privukla nogo posjetitelja, broje osobe iz javnog života te je nama omogućila da u najboljem svjetlu predstavimo svoje štićenike, koji su pokazali prirodan talent za hodanje po pisti i poziranje.

 

Na reviji je također bila i kutija za prikupljanje donacija azilu, no osim poticanja kupaca i posjetitelja na humanitarni duh, i sam ZOO CITY je obećao da će donirati hranu, poklanjati udomitelje. Ovom prilikom su nam se obratili i brojni građani te smo imali mogućnost na licu mjesta pokazati da su psi iz azila lijepi, pametni i poslušni. Na događaju su bili birani  Mister-a i Miss Pet-a-porter-a, mi nismo osvojili niti jednu nagradu, ali zato slijedeće godine planiramo pomesti konkurenciju.

Galerija slika