PAS SE TREBA BIRATI PO ŽIVOTNOM STILU

15.7.2019.

PAS SE TREBA BIRATI PO ŽIVOTNOM STILU

Zagreb, 15. srpnja 2019. – Gotovo svatko u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba možepronaći za sebe savršenog psa.
Poruka je to kampanje Skloništa SAMO TVOJ kojom se građane ovo ljeto potičena udomljavanje pasa.

Želimo da čovjek i pas čine što bolji spoj! Zato kampanjom ističemo da su psi različitih karaktera i afiniteta te da u Dumovcu ljudi različitih životnih stilova mogu pronaći psa koji će ih u životu savršeno pratiti“,kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu Sklonište u Dumovcu.

Slova iz naziva kampanje SAMO TVOJ otkrivaju neke od tipova pasa kojima je Sklonište u Dumovcuprivremeni dom. To su sportaš, avanturist, miljenik, optimist, tandem, vjeran i jedinstven.„Zvijezde kampanje su psi čija je privremena adresa bila ili još uvijek jest ona u Dumovcu.
Drago nam je da su neki fotografirani psi u međuvremenu pronašli novi dom, a za ostale se nadamo da će isto ostvariti čimprije“, kazao je Ivan Jurišić, timaritelj u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba.

Trenutačno svoje ljude u Dumovcu čeka dvjesto trideset pasa.Među njima je sportašica Mari. Jednogodišnja kujica u Dumovcu je dva mjeseca. Mari je savršena zaobitelj s djecom – brižna, vesela i spremna za sportske izazove.

Badi je vječni optimist. Dvogodišnji „pesonja“ u Skloništu je već godinu dana. Iznimno je društven i punenergije, pa priželjkuje ljude koji vole boravak u prirodi.

Odi je u Dumovec stigao kao štene i želi upoznati drugačiji život. Novoj će obitelji na tome zahvalitivelikom vjernošću.

Siga se među protagonistima kampanje istaknula jedinstvenim izgledom – neobičnim velikimsmećkastim pjegama na bijeloj podlozi i blagim izrazom lica. Pametna je, energična, ali i poslušna. Pas zapoželjeti.

Galerija slika