Nagrada 'Volonter godine'

3.10.2011.

Nagrada 'Volonter godine'

Uspješan rad skloništa osim naših djelatnika dugujemo i požrtvovnim volonterima. Kako bismo pokazali koliko cijenimo njihov trud i vrijeme koje ulažu kako bi uljepšali boravak napuštenih životinja u skloništu, nagradili smo uoči prve revije pasa Dumovec dvije volonterke, Klaru Grisfelder i Marinu Rajić titulom 'Volonter godine'.

Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba, Ustanova Zoološki vrt, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo kao i sponzori vrijedno su nagradili ove iznimne djevojke koje svojom ljubavlju prema životinjama i požrtvovnošću pružaju prekrasan primjer. Nagrade im je uručila u ime Grada Zagreba uručila Tatjana Holjevac, potpredsjednica Gradske skupštine, te se nadamo da će nam se javiti i drugi mladi entuzijasti zainteresirani pomoći rad skloništa.

Poseban uspjeh je bio i zadržati dodjelu kao iznenađenje našim vrijednim volonterkama te je njihovo veselje bila nagrada za sve djelatnike skloništa. Nadamo se da će ih ova nagrada potaknuti da još više ulažu svoje slobodno vrijeme za dobrobit napuštenih kućnih ljubimaca.

Galerija slika