Ksena - postoji li dom za nju?

24.2.2010.

Ksena - postoji li dom za nju?
Križanka stafordskog terijera, stara je 3 godine i neizmjerno je dobar i društven pas koji  i dalje nakon svoje tužne priče jako voli ljude.

Više puta je udomljavana, svaki puta neuspješno. Prvi vlasnik ju je, kako pretpostavljamo, mislio koristiti za borbe, jer reagira na sve druge pse i zato ne može ići u dom u kojem žive i drugi kućni ljubimci. Drugi vlasnik ju je udomio iz skloništa i potom pustio da luta bez nadzora pa smo ju vratili k nama. Ksena se nalazi u skloništu u zasebnom kavezu i svakog dana sve manje jede. Pati i fizički i psihički, jer već dvije godine sav svoj svijet ima u kavezu. Naravno da se djelatnici skloništa trude, ali na žalost to nije dovoljno! Ksena je nesretna! Jednom dnevno se  prošeta i malo druži sa nama i volonterima (koji su nam od velike pomoći!), ali ipak joj hitno moramo naći novi dom i pomoći da postane sretan i veseo pas kakav je bila! Čovjeka, koji ju vidi kako tupo i nesretno gleda kroz rešetke svoga kaveza, obuzme tjeskoba! Zar itko mora biti ovako nesretan?!

Njena je priča tužna, ali nije jedina i zato molimo svakoga tko bi joj mogao pomoći i pružiti novi dom da nam se javi u sklonište, a mi ćemo uvijek biti tu i pomoći u svakoj situaciji i novoj obitelji i Kseni!

Galerija slika