Kalendar za 2024. godinu

5.12.2023.

Kalendar za 2024. godinu

Zapali u Dumovec!

Poruka je to koju s našeg kalendara za 2024. godinu zagrebački vatrogasci upućuju svima koji razmišljaju o nabavljanju kućnog ljubimca!

Za potrebe snimanja kalendara pred objektiv fotografa Damira Hoyke stali su u društvu dumovečkih njuškica - pasa i mačaka koji u našem skloništu čekaju udomljenje.

Nadahnite se njihovom ljubavlju prema životinjama, poduprite naš rad i naručite kalendar!

Kad god je potrebno, vatrogasci Vatrogasne postrojbe Zagreb pridružuju nam se u akcijama spašavanja bolesnih i ozlijeđenih divljih životinja te kućnih ljubimaca koji se pronalaze na neobičnim mjestima kamo dospijevaju iz vlastite znatiželje, u nezgodi ili zbog ljudske okrutnosti. Pamtimo naše vožnje u vatrogasnim čamcima kako bismo pomogli ozlijeđenim labudovima, zajedničke intervencije dosezanja životinja na teško pristupačnim mjestima te bezbrojna spuštanja mačaka s krovova zgrada i iz krošnji stabala.

Iako se putem medija i društvenih mreža može doznati za dio onoga što vatrogasci rade za životinje, najviše dobroga ovi junaci čine samozatajno. Zato smo ih nagovorili da na jedan dan postanu modeli. I u toj su se ulozi odlično snašli.

Uživajte u njihovu društvu tijekom 2024. godine!

 

Kalendar za 2024. godinu, po cijeni od 8 eura, možete naručiti putem poveznice:Dumovec - sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba - proizvod (azilzagreb.com)

 

Galerija slika