Juraj Zigman

20.10.2012.

Juraj Zigman

Znate li da se u Zagrebu svakodnevno napuštaju deseci kućnih ljubimaca? Njih ostavljaju neodgovorni vlasnici i sklonište u Dumovcu čini sve da ih spasi i pronađe im novi dom.Pozivamo vas da nam se 20. listopada pridružite u sklopu Cro À Portera u Westgate Shopping City-ju, gdje će na štandu Dumovca biti predstavljene dizajnerske majice koje je u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca osmislio dizajner Juraj Zigman.          

Juraj Zigman je modni must have. Kućni ljubimac je pak mnogo više od modnog trenda – on je naš pratitelj, prijatelj obitelji do kraja svojeg života i prava zvijezda ovog projekta, a željeli smo kroz atraktivne dizajnerske majice naglasiti kako kućni ljubimci nisu modni trendovi, već vjerni prijatelji koji očekuju od nas odgovorno ponašanje i brigu. Dizajnerske majice nose prepoznatljiv Zigmanov dizajnerski potpis, a inspirirane su željom da pomogne napuštenim životinjama, zbog koje je dizajner i udružio snage s Nestlé Purinom u promicanju udomljavanja napuštenih životinja.          

Nakon modnih dizajnera ELFS, Luke Grubišića i Zorana Mrvoša, Juraj Zigman je osmislio otkačene, zabavne majice koje promiču plemenitu poruku pomoći životinjama, a dosad su rezultati naše modne suradnje bili pravi hit i omogućili skloništu nabavu vrijedne veterinarske opreme. Zato se i obraćamo ljudima koji znaju da se ljubav ne može kupiti i da kupnja kućnih ljubimaca vodi samo povećanju broja napuštenih životinja, a sa svakim dolaskom u sklonište spasit ćete jednog psa od života u kavezu.

Na atraktivnom štandu održat će se promocija suradnje modnog dizajnera Juraja Zigmana i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu, uz potporu Nestlé Purine. Nestlé Purina aktivno podupire brojne akcije zbrinjavanja napuštenih životinja diljem Hrvatske, a već drugu godinu za redom surađuje s hrvatskim modnim dizajnerima s ciljem promoviranja udomljavanja napuštenih životinja iz Dumovca, čiji je dugogodišnji sponzor.          

Zato, poigravajmo se s modom i budimo vjerni svojim kućnim ljubimcima.

Galerija slika