Humanitarna aukcija djela hrvatskih umjetnika za azil Dumovec

11.11.2014.

Humanitarna aukcija djela hrvatskih umjetnika za azil Dumovec

U utorak 11.11.počinje  prva online aukcija doniranih umjetničkih djela hrvatskih akademskih umjetnika. Aukcija je humanitarnog karaktera – sav prihod bit će doniran nezbrinutim životinjama gradskog skloništa Dumovec.

Desetak priznatih hrvatskih akademskih umjetnika svoju ljubav prema životinjama pokazalo je nesebičnom donacijom slika i skulptura gradskom skloništu za nezbrinute životinje Dumovec. Neka od djela su nastala u spomen na ljubimce umjetnika, druga upriličuju njihovu viziju životinja, dok neka više teže prema apstrakciji – naći će se ponešto za svaki ukus. Zajedničko svim djelima je da su donirana s jednim ciljem, da se pomogne nezbrinutim životinjama.

Svjesni smo da mnogi jednostavno nisu u mogućnosti udomiti psa iz raznih razloga, a voljni su pomoći napuštenim životinjama. Ova aukcija je zato jedinstvena je prilika da se napravi dobro djelo i razveseli sebe ili svoje bližnje umjetničkim djelima hrvatskih akademskih slikara.
Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju – na Facebook stranici Zagrebačkog životinjskog kutka https://www.facebook.com/pages/Životinjski-kutak/217322461758576?ref=hl u utorak 11.11. bit će ponuđena dva umjetnička djela sa sniženom početnom cijenom od koje kreće licitacija. Licitacija će trajati 10 dana nakon koje će se postavljati po dvije nove umjetnine. Sva djela se mogu uživo pogledati u Zagrebačkom životinjskom kutku (Vlaška 105) radnim danom od 9 do 20 sati, a subotom od 9 do 13.

Svaki ponuditelj ostavlja svoju ponudu zajedno sa svojim podacima u inboxu Facebook stranice ili je dostavlja na e-mail adresu Kutka (info@zivotinjskikutak.hr). Tijek aukcije može se svakodnevno pratiti na Facebook stranici Kutka, a po njenom završetku, osoba s najvišom ponudom osvaja sliku tako da uplati izlicitirani iznos na žiro račun gradskog skloništa Dumovec i dođe po svoju umjetninu u Kutak.
Posjetite Kutak, izaberite svoje favorite među umjetninama i sudjelujte u humanitarnoj online aukciji!

Galerija slika