Dojmovi roditelja i učitelja djece koja su sudjelovala u programu edukacije skloništa Dumovec

8.5.2014.

Dojmovi roditelja i učitelja djece koja su sudjelovala u programu edukacije skloništa Dumovec

Poštovanje, ja sam majka djeteta koje je u jednoj zagrebačkoj školi prošlo vaš program edukacije sa psom Sisi, i moram vam prenijeti da je bio oduševljen - kaže najbolje predavanje u školi do sada!

Želim vas pitati kada i kako možemo doći pogledati pse za udomljenje jer smo mi mislili kupiti psa ove godine kada preselimo u novu kuću, ali sin nas je uvjerio da se psi ne kupuju već udomljuju jer je to besplatno i lijepo i humano dijelo! 

S poštovanjem, 

mama Sonja


 

Lijep pozdrav tetama koje provode edukaciju i naravno sve pohvale!

Ja, kao mama oduševljena sam ovim projektom azila Dumovec i predložiti ću tetama u vrtiću koji polazi moja Iva da Vas pozovu.

Prisustvovali smo edukaciji 18.02. u bolnici Rebro na odjelu pedijatrije i dobili Diplomu na koju smo jako ponosni. Iva ima tek 3 godine, ali je sa zanimanjem popratila edukaciju, a ja je podsjećam na sve što smo naučili.

Kako u bolnicu nije mogla doći Sisi nadam se da će u Ivinom vrtiću imati sluha i da će se realizirati edukacija. Veliki pozdrav plišanom psu Peri....svima pričam kako je dobio ime :)

mama RenataDanas su nam u vrtiću bili iz Dumovca - prezentacija i edukacija za svaku pohvalu, a mlada dama (kujica) Sisi nas je oduševila, bila je i glumica i manekenka prema potrebi.

Sve pohvale i gospodični koja je vodila edukaciju (nisam zapamtila ime ali znam da ima velikog psa po imenu As).

Voljela bih kad bi takvi susreti bili češći. Hvala vam!

teta Ksenija


 

Poštovani, drago mi je da je konačno netko prepoznao vrijednost edukacije djece sa životinjama, jer to je naša budućnost.

Voljela bih kada bi vaš program edukacije bio svaki dan i da sve škole i ustanove pogotovo one sa djecom s poteškoćama u razvoju (iz osobnog iskustva), prođu predavanje jer to je tako hvale vrijedna i dragocijena stvar za takvu djecu i za buduće vlasnike svih malih čupavih kućnih ljubimaca također.

Vaš program i rad sa djecom sa autizmom, mentalnim poteškoćama, i Down sindromom zaslužuje sve pohvale! Petica voditelju programa i svima odgovornima. Na koji broj se mogu javiti za nove termine?

S poštovanjem,

Dubravka Svetac

Galerija slika