Dogs Trust Overseas Education Workshop (OEW)

4.3.2016.

Dogs Trust Overseas Education Workshop (OEW)

Ako radite za neku od udruga za zaštitu životinja ili ste uključeni u programe edukacije djece u Hrvatskoj ili u zemljama regije, prijavite se na besplatni program koji smo organizirali zajedno s organizacijom DogsTrust.

Radionica se održava u Zagrebu od 11.-13. travnja, a prijave primamo do 21. ožujka.Ove godine u Dubrovniku od 11-13. listopada održava se ICAWC tj. Međunarodna konferencija o dobrobiti životinja i zato organiziramo prvu radionicu povezanu s edukacijama djece, a druga će biti pred samu konferenciju i tema će biti – ponašanje životinja (Overseas Behaviour Workshop – OBW).

Učitelji i odgajatelji koji rade s djecom edukacije povezane sa životinjama su isto tako pozvani da nam se jave i ispune prijavnicu.Radionice se održavaju na engleskom jeziku i jedan dan provodimo u Američkoj školi pa je nužno poznavanje engleskog jezika.Pozivamo vas da nam se javite i da zajednički utječemo na obrazovanje mladih te da ih učimo suživotu sa životinjama.

Vjerujemo da time stvaramo nove generacije ljudi koji neće napuštati životinje i bit će suosjećajniji prema svim živim bićima!

U prilogu je prijavnica kao i raspored predavanja na radionici. 

DokumentiGalerija slika