Dinamova čarolija za pse i mačke u Dumovcu

2.12.2019.

Dinamova čarolija za pse i mačke u Dumovcu

Zagreb, 1. prosinca 2019. – Dinamovci ponovo pokazuju da imaju veliko srce za životinje. GNK Dinamo Zagreb sa Skloništem za nezbrinute životinje Grada Zagreba surađivao je nekoliko puta, a najnovija suradnja vezana je uz kućicu Dinamova čarolija koja je tijekom Adventa u Zagrebu postavljena na Trgu bana Jelačića.

Akcija „Pomažemo nezbrinutim životinjama u Dumovcu“ predstavljena je na otvorenju kućice. Za svaku čašu iz te kućice prodanog kuhanog vina do kraja prosinca Dinamo će izdvojiti po jednu kunu te ukupan iznos dodijeliti Skloništu. Sredstva će se koristiti za opremanje veterinarske ambulante.

„Ovom plemenitom akcijom sve posjetitelje želimo potaknuti na udomljavanje pasa i mačaka kojima je Sklonište privremeni dom. Posjetite u ovo blagdansko vrijeme i Dumovec! Neka što više životinja ove zime dobije topli dom i svoje ljude koji će im pružiti bezuvjetnu ljubav“, poručili su dinamovci.

Građane su na uključivanje u akciju poticali Mario Šitum, Mislav Oršić, Damian Kadzior, Mario Gavranović, Dani Olmo, Francois Moubandje, Kevin Theophile-Catherine i Luka Ivanušec.

Voditeljica Skloništa Tatjana Zajec podsjetila je okupljene da se Sklonište trenutačno brine o tristotinjak pasa i mačaka. Iza tih su životinja razne sudbine. Neke su napuštene, neke ozlijeđene, a neke bolesne. Svima je potreban ljudski zagrljaj.

 

Galerija slika