Dinamo i Azil Dumovec u City Centar One East

20.2.2014.

Dinamo i Azil Dumovec u City Centar One East

U subotu i nedjelju, 22. i 23. veljače u City Centar One East, posjetitelji će imati priliku družiti se sa Dinamovim igračima i podržati rad azila Dumovec. U subotu od 13 sati Ivo Pinto i Zvonko Pamić će na štandu azila Dumovec dijeliti autograme, družiti se i igrati.

Dinamo i azil Dumovec organizirali su nagradnu igru, posjetitelji se na licu mjesta prijavljuju i te u paru s igračem tehniciraju (1. igrač i 1. natjecatelj protiv 2. igrača i 2. natjecatelja), broj tehniciranja svakog para se zbraja i onda pobjednik dobiva kalendar Dinama i ulaznice, a ''gubitnik'' samo ulaznice za utakmicu. Tom prilikom će se dijeliti ulaznice za utakmicu Dinamo – Lokomotiva 1. ožujka.

Uz Pinta i Pamića, posjetitelji će moći upoznati dva peseka Dragona i Cindy koji su trenutno smješteni u azilu Dumovec i čekaju na udomljenje. Igrači Dinama prodavat će i potpisivati kalendare, navijači Dinama moći će upoznati igrače i fotografirati se s njima, dok će ljubitelji pasa i najmlađi imati priliku družiti se s dva četveronožna umiljata štićenika Dumovca. Na štandu azila Dumovec u City Center-u moći će se kupiti kalendar Dinamo&Dumovec po promotivnoj cijeni od samo 30 kn!

A jeste li znali da je City Center one PET FRIENDLY mjesto i da na druženje s dumovčanima možete doći i sa svojim ljubimcima?


Vidimo se u Dinamo&Dumovec kutku!

Galerija slika