Dan otvorenih vrata 2014.

2.6.2014.

Dan otvorenih vrata 2014.

Dana 6. lipnja u azilu Dumovec se održava Dan otvorenih vrata od 10 do 19 sati sa mnoštvom sadržaja za posjetitelje poput biranja najsimpatičnijeg štenca, demonstracije kliker treninga, druženja u dječjem kutiću, face paintinga, nastupa Luke Vidovića ...

Ovo je svečana prigoda jer će se otvoriti agility poligon. Uz pomoć građana Zagreba prikupljena su potrebna sredstva kako bi se kupila oprema za agility poligon, koji će psima dati priliku da uče nove vještine, fizički se kreću, izgrađuju bolji odnos sa timariteljima, brže prolaze tečaj socijalizacije. Dok ne budu udomljeni, njihovi dani u azilu će biti ispunjeni zabavnom i fizički zahtjevnom aktivnosti, što psi vole.


Želja je privući veći broj posjetitelja u azil Dumovec i stvarati naviku da Zagrepčani češće posjećuju sklonište. Posjetitelji će imati priliku udomiti nekog od pasa koji traže dom, a svako udomljavanje će se posebno nagraditi. Azil Dumovec je jedini dom koji neke od tih životinja poznaju.

Želja je svih djelatnika skloništa da se što više kućnih ljubimaca udomi, jer usprkos brizi, sklonište ne može zamijeniti pravi dom. Djelatnici azila Dumovec će biti posjetiteljima na raspolaganju, kako bi im rekli više o karakteru pojedine životinje, uvjetima udomljavanja, informirati građane o radu skloništa.


Svi građani su dobrodošli i u azilu će biti veseo i zanimljiv dan, pogotovo za pse koji se vesele svakom posjetitelju i druženju. Uz glazbu, mnoštvo djece, štandove prijateljskih udruga i sponzora, najbolje mjesto za provesti petak u Zagrebu je azil Dumovec.

Galerija slika