Azil Dumovec poziva na Bundek

30.9.2013.

Azil Dumovec poziva na Bundek

Kao i prethodnih godina, Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba sudjeluje sa svojim programom na Bundeku 05. listopada od 10 do 18 sati, gdje sa brojnim sudionicima obilježava Međunarodni dan životinja, pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba.

Pripremljen je zabavan i edukacijski program namijenjen svim uzrastima, atraktivan štand, revija udomljenih pasa, dječji kutić, kreativna radionica, facepainting, vrtić sa psićima. Za sudionike revije udomljenih pasa pripremljene su nagrade, kao i za djecu koja će sudjelovati u natjecanju za najljepši crtež.

Zahvaljujući podršci sponzora Eukanuba, Royal Canin i PetCooler, azil Dumovec će moći nagraditi udomitelje, posjetitelje i njihove kućne ljubimce.

Na Bundeku će se uoči prve revije pasa uručiti nagrada volonteru/ki godine. Uspješan rad skloništa osim djelatnika Dumovec duguje i požrtvovnim volonterima. Ovom nagradom se želi pokazati koliko azil Dumovec cijeni njihov trud i vrijeme koje ulažu kako bi uljepšali boravak napuštenih životinja u skloništu.

Azil Dumovec se nada velikom broju udomljavanja pasa i maca i u narednim mjesecima, uspješnom promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom.

Kako se prijaviti za Reviju pasa na Bundeku 05.10.?


Prijave za reviju pasa se primaju najkasnije do 11 i 30 h za vrijeme samog događanja na Bundeku.
Prijave se sastoje od 2 dijela:
1. Kratka, sentimentalna priča o udomljenom psu
2. Ime i prezime vlasnika, ime, spol i starost psa.
Potrebno je prijave donijeti isprintane u papirnatom obliku!
Ako se prijave šalju ranije (na e-mail) molimo da se također sastoje od ova dva dijela i svakako neka oni, koji su se prijavili ranije, potvrde svoj dolazak prije revije. Mail za slanje prijava: azilzagreb@hotmail.com

 

Galerija slika