Azil Dumovec organizira reviju udomljenih pasa

24.9.2014.

Azil Dumovec organizira reviju udomljenih pasa

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u uz podrške Royal Canina organizira ove godine reviju udomljenih pasa udomljenih iz azila koja će se održati 27. rujna u psećem parku u Utrinama od 11 sati. Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba već dvanaest godina predano radi na skrbi i promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca.
Redovitim akcijama i programima edukacije radi se na podizanju svijesti građana o odgovornom postupanju prema kućnim ljubimcima.

Da rad Skloništa nosi rezultate, pokazuje sve veći broj udomljavanja pasa. Uspjeh skloništa u velikoj mjeri duguje udomiteljima pasa, koji će na reviji imati priliku predstaviti svoje kućne ljubimce te primiti priznanje i poklone.
Ukoliko ste jedni od onih koji su u svoj dom primili napuštenog kućnog ljubimca pozivamo vas na  reviju udomljenih pasa. Ovo vam je jedinstvena prilika da prijavite svog ljubimca, bez obzira od kuda i kako ste ga udomili, i ponosno ga pokažete svima.

Pozivaju se svi udomitelji da se odazovu ovoj akciji, da se zajedno druže, izmijene iskustva i pokažu kako je plemenitost udomljavanja napuštenih pasa najbolja stvar koju čovjek može pružiti životinji.

Na reviji pasa su svi pobjednici, a lijepo vrijeme, jesenski aranžiran revijski prostor i uzbuđenje natjecatelja su samo poticaj organizatorima da i slijedeće godine organiziraju nešto slično.

Galerija slika