Azil Dumovec na zimskom Bazaaru

17.12.2012.

Azil Dumovec na zimskom Bazaaru

Azil Dumovec se predstaviona zimskom Bazaaru, najvećem buvljaku urbanog karaktera u Zagrebu koji će se i ovoga puta održati u KvArtu (stara klaonica u Heinzlovoj ulici), 15.12.između 11 i 18 sati. Zahvaljujući organizatorima, posjetitelji su se mogli upoznati s našim radom.

Na štandu azila Dumovec posjetitelji su mogli upoznati pse, kupiti dizajnerske majice Zigmana, ELFS-a, Zorana Mrvoša i Luke Grubišića. Predstavili smo i kalendar koji je osmislio Viktor Drago, a za koji su  pozirale brojne poznate osobe sa psima koji su smješteni u azilu.Budući da je već godinama politika našeg Skloništa – neubijanje napuštenih životinja, svim raspoloživim sredstvima promoviramo njihovo udomljavanje i senzibiliziramo javnost za ovaj osjetljiv društveni problem. Prodaja kalendara je korak u tom smjeru. Kupite naš kalendar i učinite još jedno dobro djelo u ovoj godini. Cijena kalendara je 50 kuna, a za taj iznos se dva psa mogu hraniti nekoliko dana, kupnjom dva kalendara dva će štenca cjepivom biti zaštićena od infekcija, a deset prodanih kalendara znači da desetak štenaca može biti spašeno sa ulice.

Posjetitelji imali su priliku na Bazaaru podržati našu akciju 'Zima topla svima!' čiji je cilj skupljanje starih dekica ili plahti za štence koji će i ove zime proboraviti u azilu Dumovec. Svatko može s malo truda pridonijeti i spasiti nečiji život.

Galerija slika