Azil Dumovec na Pozitivnom koncertu - 28. i 29.11.2014.

1.12.2014.

Azil Dumovec na Pozitivnom koncertu - 28. i 29.11.2014.

Pozitivan koncert u organizaciji HUHIV-a (Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a) i agencije LAA manifestacija je kojom se obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a (1. prosinca) i predstavlja završnu točku u brojnim aktivnostima HUHIV-a.

Uporište ima u edukacijskom i humanitarnom karakteru, ali je u zadnjih 10 godina Pozitivan koncert postao jedno od najvažnijih glazbenih okupljanja u Hrvatskoj. U svom prvom desetljeću krenuo je od Tvornice kulture preko Dvorane Dražena Petrovića do Doma sportova, a održan je kontinuitet i nije se pauzirala niti jedna godina. Pozornicom Pozitivnog koncerta prodefilirala su najveća regionalna imena glazbene scene – od Dubioze kolektiva, Hladnog piva, Laibacha, TBF-a do Leta3, Kawasaki 3P-a, Pipsa, Brkova, StereoMCs-a, Lollobrigide, Svadbasa, Elemenala, Jinxa i mnogih drugih.

Već nekoliko godina na koncertu sudjeluje i Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba, jer humanitarni karakter koncerta dobro se dopunjuje s humanitarnim radom na pomoći napuštenim životinjama koje trebaju novi dom, a ove smo godine pokazali lica pasa koji i sami pomažu drugim psima darujući im krv.

Napravili smo film koji ih pokazuje u njihovoj humanitarnoj ulozi a tražimo dobar dom i novu obitelj za svakog od njih, jer oni to zaslužuju!

Galerija slika