Azil Dumovec možete podržati na tri javna događanja

25.4.2013.

Azil Dumovec možete podržati na tri javna događanja

U Zagrebu će se u subotu 27.04., prvi put u njegovoj povijesti, masovno blagoslivljati kućni ljubimci. U organizaciji gradonačelnika Milana Bandića i Kaptola u Maksimiru u 17 sati bit će blagoslov pasa, mačaka, hrčaka, zamoraca, riba, papiga, tj. svih živih stvorenja koje Zagrepčani drže u svojim domovima. Njima će se sa svojim štićenicima pridružiti i azil Dumovec kako bismo još građana Zagreba potakli na udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca.

Azil Dumovec ćete moći podržati i u Centru Kaptol gdje portal 24sata.hr u suradnji s partnerima u subotu 27. travnja u zagrebačkom Centru Kaptol organizira humanitarnu 'Modnu reviju kućnih ljubimaca'. Modeli će biti četveronožni ljubimci osoba iz javnog života poput Ibrice Jusića, Nataše Janjić, Nevena Ciganovića, Viktora Drage, Maje Sever plus gosti iznenađenja. Cijela revija humanitarnog je karaktera jer sav novac koji se prikupi prodajom opreme za ljubimce, ali i njihove vlasnike donira se azilu Dumovec. Na štandu azila Dumovec posjetitelji će moći kupiti dizajnerske majice Zigmana, ELFS-a, Zorana Mrvoša i Luke Grubišića i na taj način pomoći rad azila.

A ako se nađete na Bazaaru u subotu, 27. travnja na platou Muzeja suvremene umjetnosti, azil Dumovec će biti i tamo sa svojim atraktivnim šatorom. Brojni posjetitelji će se moći informirati o radu azila ali i upoznati pse koji čekaju drugu priliku, udomljenje.

Zato prošećite u subotu, posjetite nas na jednoj od tri navedene lokacije i podržite naš rad.

Galerija slika