Agility poligon u skloništu Dumovec

9.5.2014.

Agility poligon u skloništu Dumovec

Dragi donatori, prijatelji skloništa i svi koji nesebično pomažete i radite na dobrobiti životinja, želimo vam zahvaliti što ste nam pružili podršku i pomogli u prikupljanju sredstava za izgradnju agility poligona.

Početkom godine postavili smo „barometar donacija“ koji je pratio stanje prikupljenih sredstava za izgradnju agility poligona s ciljem od 26,850.00 kn koliko je predviđeno za ukupne troškove ovoga projekta. Na naše veliko iznenađenje i nakon postignutog cilja donacije su i dalje pristizale, te je na kraju je prikupljeno čak 33,160.72! Veliko vam hvala u ime svih napuštenih ljubimaca koji na novi dom čekaju u dumovečkom skloništu!

Sva prikupljena sredstva biti će uložena za dobrobit pasa i oplemenjivanje njihovog života za vrijeme boravka u skloništu.

Trenutno smo u fazi nabave opreme za agility - jedan dio opreme već nam je stigao u sklonište, a ostatak agility prepreka dolazi nam krajem mjeseca svibnja.

Pratite nas na našim web i facebook stranicama i pridružite nam se na otvaranju agility poligona u 6. mjesecu 2014. godine.!

HVALA VAM!

Galerija slika