Osobna iskaznica


Ben

Ime

Ben

Vrsta

Pas

Pasmina

Križani ovčar

Starost

Stariji


Datum dolaska 3.9.2020.
Datum udomljavanja 11.3.2021.
 
Datum rođenja 1.7.2013.
Spol M
 
Opis
Benova avantura započinje krajem ljeta kada je nakon dugogodišnjeg bivanja nečijim psom stigao u sklonište te od tada čeka na svoj zauvijek i jedini dom. Ima 7 godina, a ono što istinski želi jesu njegovi zauvijek ljudi!
Kako je odbačen, naš Ben je to teško podnio i stoga jedva čeka izaći iz svog kaveza u agility. Tamo se polako opuštao te prebrodio teški udarac koji mu je sudbina zadala...
Najviše mu godi ljudsko društvo, a to znači da se obožava maziti, češkati i četkati. Također voli trčati za lopticama! Uživa u dugim šetnjama u kojima zapravo možete otkriti njegove super osobine te pogledati u njegove tople, smeđe oči koje vam odaju o kakvoj dobrici se radi.
Kada za dobro obavljen zadatak ili naredbu dobije keksić, mislimo kako nema sretnijeg psa na svijetu.
Ne voli druge pse, ali uz ovako divan karakter to mu se teško može uzeti kao zamjerku. Isto tako ne možemo znati nisu li ga drugi psi napadali, zato jer znakova agresivnosti nema ni u tragovima. Njegovu pravu priču teško da ćemo ikada doznati...
Ukoliko vas je priča o dragom Benu potaknula da ga upoznate, dođite u azil Dumovec i posjetite ovu krasnu njušku punu pozitivne energije!
REZERVIRAN


Galerija slika