Osobna iskaznica


Bik

Ime

Bik

Vrsta

Pas

Pasmina

Križani američki staford terijer

Starost

Mlad


Datum dolaska 11.6.2019.
Datum udomljavanja 22.2.2021.
 
Datum rođenja 10.4.2018.
Spol M
 
Opis

Bik - blesasti križanac terijera. 🐾

Bik nam je u svojoj punoj snazi stigao u 6. mjesecu 2019. godine. Mladi gospodin navršio je 2 godine i spreman je za svoje ljude!
Živahnijeg i aktivnijeg psa teško da ćete upoznati! Kad god neki posjetitelj dođe u sklonište, naš se Bik ponada da je to njegov budući vlasnik i spasilac iz dosadnog mu kaveza. Tada on odmah izađe iz svoje kućice i krene s trčkaranjem po kavezu i lajanjem, pozdravljati svakoga tko se približi upravo njegovom kavezu!
Kavez dijeli s našom Tarom, koja kao ni Bik još nije imala sreće u pronalasku zauvijek doma... No njih dvoje i dalje strpljivo čekaju taj dan kada će konačno napustiti azil i krenuti u bolji život.
Kako smo napomenuli, Bik je aktivan pas, što znači da bi budući vlasnik trebao imati puuuuuno slobodnog vremena za njegova istrčavanja! Naravno to ne može proći bez loptica koje, malo je reći, obožava!
U šetnjama voli njuškati i uvijek ide naprijed! Vjerujemo kako se to njuškanje može iskoristiti u sklopu nekog treninga kojeg bi Bik rado odradio.
Zna sjesti, leći, dati šapu i na kraju zna davati puno slinavih pusa :)
Ovakvog specijalca morate upoznati i stoga dođite u azil Dumovec te upoznajte našeg razigranog Bika! On vas živahno očekuje!Galerija slika