Osobna iskaznica


Ralf

Sponzorirajte me :)

 

Ime

Ralf

Vrsta

Pas

Pasmina

križani ovčar

Starost

Stariji


Datum dolaska 1.12.2011.
Datum udomljavanja 1.8.2017.
 
Datum rođenja 1.6.2009.
Spol M
Steriliziran /
kastriran
kastriran
Mjesto pronalaska Zagreb
 
Opis

Pesek u tipu belgijskog ovčara i ima osam godina, a u skloništu boravi već dugačkih pet i pol godina.

On je savršen pas i savršen kućni ljubimac. U sklonište je došao jednog zimskog dana, zajedno sa svojoj sekom Unom koja je ubrzo udomljena i danas sretno živi sa svojom novom obitelji, a on je ostao sam u boksu.

U skloništu se bavi mnogim stvarima, a jedna od njih je da je prošao malu školicu lijepog ponašanja tj. kliker trening. Naučio je sjesti, leći, dati šapu, lijepo hodati na lajni i davati puse. Trenutno živi  s dvije curke s kojima mu je lijepo, ali ipak bi htio svoju kuću, svoj topli dom. Udomljava se u stan ili u kuću s ograđenim dvorištem da može jurcati koliko želi.

Ponekad se postavi prema drugim muškim psima, ali se sa svima dogovori, ako mu date šansu ili imate već mužjaka u obitelji.

Možda nije najljepši pas u skloništu (svi su nam najljepši!), ali ima veliko srce i pomaže ponekad kao darivatelj krvi, spašava tako i tuđi život te daje šapu kao znak prijateljstva.

Volonterka Klara ga oduvijek malo više voli nego ostale i svaki put kada mu dođe za šetnju, zagrli ga i kaže mu da će doći i taj dan kada će ga zagrliti zadnji put u skloništu i poželjeti sretan put kući i zajedno čekaju dan kad će netko reći: Ti si moj pas zauvijek!Sponzorirajte ovu životinju!


Ispunite obrazac kako biste postali sponzor ove životinje:

Ime:  
Prezime:  
Adresa:  
Telefon:  
E-mail:  
Iznos sponzorstva (kn):  
Napomena:

Pošalji

Galerija slika